- Tu foais une pâte berzillée. Tu l'mets à tchuire dins ch'four aprés l'avoèr pitchée avec unne fortchète pour mie qu'ale s'abîme.
- Aprés, tu foais et verses dsu unne crème pâtissière. Tu rmets dins ch'four et tu rtires quind cho kminche à noérchir.
- Laisse rfroédir .Ch'est fini.
Chés blanc d'eu, tu pux les foais tchuire dins unne poèle avec sé et poèvre et les minger.
Ech premièr diminche, is trouve'te cho boin.
Ech deuxième diminche, is trouve'te cho boin.
Ech troésienme diminche, is trouve'te cho boin.
.
.
.
.
Ech tchinziènme diminche, is trouve'te eq ch'est unne boène tarte ...ringaine.
Tu pux servir avec, à ches éfants, un verre ed limonade.
J'en connais qui la préfère avec un coup de rouge. La tarte rengaine, ce n'est pas que pour les enfants ! Ou alors, les enfants ont bien grandi ?
RépondreSupprimerLa prochaine fois que tu m'invites, je suis preneur.
RépondreSupprimer